tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Onze kernwaarden

Integriteit

QP Advies wil u eerlijk adviseren. Geen verborgen kosten of provisies, maar een eerlijk en helder kostenoverzicht. QP Advies geeft u advies. Geen verkoop van producten die u niet nodig heeft, of die niet in uw belang zijn. Om u onafhankelijk te kunnen adviseren en uw belang voorop te zetten, werken wij vanaf de start in 2005 op basis van vaste kosten.

Klantgerichtheid

QP Advies is niet gebonden of verbonden aan één of meerdere verzekeringsmaatschappijen. Als u een financieel product nodig heeft, dan krijgt u waar u recht op heeft; de beste combinatie van kosten en voorwaarden. Uw belang staat centraal in onze advisering. Ons streven is u een advies voor te leggen in begrijpelijke taal, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kwaliteit

QP Advies streeft naar een excellent advies. Na de advisering houdt onze dienstverlening niet op. Door middel van een abonnement blijven wij u adviseren en proactief inspelen op wetswijzigingen en uw veranderende situatie. Periodiek plannen wij daarom een onderhoudsgesprek met u in, zodat het excellente advies, excellent blijft.

Deskundigheid

Om de kwaliteit van het advies te waarborgen zijn al onze adviseurs hoog opgeleid. De adviseurs van QP Advies zijn aangesloten bij de Federatie Financiële Planners (FFP), Dutch Security Institute (DSI) en Stichting Erkend Hypotheekadviseur (SEH). Dit geeft u de garantie dat uw adviseur deskundig is en verplicht is deze deskundigheid op peil te houden. Bovendien is een Financieel Planner in staat u een integraal advies te geven, waarbij alle financiële aspecten aan bod komen.
achtergrond