tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Onze filosofie

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

QP Advies wil uw financiële partner zijn. Een partner die u eerlijk voorlicht en adviseert, waardoor u op ons kunt vertrouwen. Een partner die uw belang voorop zet en daar vanaf de start in 2005 de bedrijfsvoering op heeft afgestemd, door u te adviseren op basis van vaste kosten. Een partner die niet onnodig producten verkoopt, maar u een excellent en onafhankelijk advies geeft en proactief met u meedenkt. Wij zijn er voor u op de belangrijke momenten in uw leven, maar ook daar tussenin.

U staat centraal in onze dienstverlening. Daarom vinden wij dat onze dienstverlening persoonlijk moet zijn. Wij willen ons inleven in uw wensen en doelstellingen en uw financiële situatie, zodat onze adviseurs complexe vraagstukken op de meest gunstige en efficiënte wijze voor u kunnen oplossen. Ons streven is u een advies voor te leggen in begrijpelijke taal, zodat u weet waar u aan toe bent.

In onze gehele dienstverlening hanteren wij Lifestyle Planning en Financiële Planning als uitgangspunt. Wij beheren uw financiële strategie zodat u een financieel gezond en rustig leven heeft, zonder de angst of uw financiële zaken goed geregeld zijn. Of het nu gaat over uw hypotheek, pensioen, het afdekken van inkomensrisico’s of het opbouwen van vermogen. U zult het gemak, de financiële rust en het financiële voordeel ervaren.
achtergrond