tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Wat zeggen onze klanten over ons

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voldoet aan uw wensen. Na afloop van het dienstverleningstraject vragen wij onze klanten dan ook de dienstverlening te beoordelen. Wanneer de kwaliteit van onze dienstverlening wordt bekeken door de ogen van de klant, verkrijgen wij de noodzakelijke inzichten om onze dienstverlening klantgericht te verbeteren.

Om onze dienstverlening op het gebied van hypotheken te optimaliseren, vragen wij onze klanten de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur van Independer in te vullen. Dit is een online vragenlijst, waarmee u kunt beoordelen of alle onderdelen van het hypotheek adviesproces voldoende aan bod zijn gekomen en u direct kunt zien of u een goed adviesgesprek hebt gehad. U kunt de beoordelingen van onze klanten vinden op de website van Independer.

Het uitgangspunt van onze advisering is Lifestyle en Financiele Planning. Om u een idee te geven van de ervaringen van onze klanten, hebben wij een aantal klanten gevraagd hun ervaringen met onze dienstverlening met u te delen.
achtergrond