tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Teun Ouwehand

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.

Na het behalen van het MEAO diploma, heeft hij een vervolgstudie SPD gedaan, die later gecombineerd werd met het werk bij Rabobank Katwijk als adviseur Hypotheek en Vermogen. Sinds 2003 is Teun Erkend Hypotheekadviseur. In 2005 heeft Teun de overstap gemaakt naar Fortisbank en heeft hij in 2006 het diploma Federatie Financiële Planning behaald. Zijn werkzaamheden bij Fortisbank bestonden voornamelijk uit het adviseren van particulieren en ondernemers op het gebied van hypotheken, vermogen en pensioenen. In 2012 heeft hij het diploma Wft pensioen gehaald.

In 2007 is Teun toegetreden als vennoot bij QP Advies. De uitgangspunten van QP Advies, integer en transparant vanuit het klantbelang adviseren zonder verplichte productverkoop, spreken Teun erg aan en zijn nog steeds zijn drijfveer om klanten te adviseren.

De werkzaamheden van Teun Ouwehand bij QP Advies bestaan uit het adviseren van particulieren en ondernemers op het gebied van hypotheken, pensioen en financiële planning.  Binnen QP Advies is Teun verantwoordelijk voor het adviseren op het gebied van collectief pensioen.

achtergrond