tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Mireille Quatfass

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.

Na het behalen van haar MBO-diploma sociale dienstverlening heeft zij diverse administratieve en commerciële functies bekleed. In december 1998 is zij in dienst gekomen van de Rabobank als assistent adviseur. Samen met Jaco van der Plas vormden zij een goed team en hebben veel klanten naar tevredenheid geadviseerd en bediend. In 2005 is zij samen met Jaco van der Plas gestart met QP Advies. Sinds januari 2014 is zij een gecertificeerde mediator bij MfN (voorheen NMI) en heeft de specialisatie echtscheidingen afgerond.  Hiermee biedt QP Advies naast financiële dienstverlening ook begeleiding bij echtscheidingen, opstellen van ouderschapsplannen en maken van financiële afspraken. Als mediator bouw je een brug die begint bij de wederzijdse en individuele belangen en eindigt bij een nieuwe weg van waaruit u weer samen verder kunt. Want ondanks dat de relatie als partners wordt verbroken, u blijft samen ouders!

Als mediator is zij een neutrale gesprekspartner voor diverse conflictsituaties. Zij herstelt de communicatie tussen partijen. Zij zorgt ervoor dat partijen inzicht krijgen in de situatie, hun eigen beleving, de beleving van de ander om uiteindelijk samen tot een oplossing te komen.

achtergrond