tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Jaco van der Plas

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.

Nadat hij op middelbare school zijn VWO diploma heeft behaald is Jaco van der Plas in 1999 als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Direct na het afronden van de studie is hij als beleggingsadviseur en private banker bij de Rabobank Katwijk gaan werken. Tijdens de periode bij de Rabobank heeft Jaco in 2001 de studie tot Federatie Financieel Planner (FFP) afgerond en in is 2002 gecertificeerd DSI-Beleggingsadviseur geworden. Zijn werkzaamheden bij de Rabobank bestonden voornamelijk uit het adviseren van particulieren en ondernemers op het gebied van financiële planning, hypotheken, pensioen en vermogen.

In 2005 is Jaco samen met Mireille Quatfass QP Advies gestart. Ook Mireille was werkzaam bij de Rabobank Katwijk. Ze zijn met QP Advies gestart omdat ze echt onafhankelijk en eerlijk advies willen geven, waarbij uw belang voorop staat. Geen productverkoop met provisies, maar advies. Daarom adviseert QP Advies vanaf de start in 2005 op basis van vaste kosten.

De werkzaamheden van Jaco van der Plas bij QP Advies bestaan uit het adviseren van ondernemers en particulieren op het gebied van financiële planning, vermogensopbouw, pensioenopbouw en hypotheek. Binnen QP Advies is hij verantwoordelijk voor het bepalen van het beleggingsbeleid, het opstellen van investeringsadviezen en de begeleiding van het vermogen van cliënten.

achtergrond