tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Willem de Mol

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.
Na het behalen van zijn Havodiploma aan het Andreas College in Katwijk is Willem Management, Economie en Recht gaan studeren aan de Haagse Hogeschool. Na het afronden van zijn studie is Willem begonnen met werken als Assistent-Accountant om vervolgens in 2011 te beginnen als Adviseur Particulieren bij de Rabobank. Hier hield hij zich bezig met het adviseren van klanten op het gebied van dagelijkse bankzaken, schadeverzekeringen en consumptieve financieringen.

Het in gesprek zijn met klanten en achterhalen wat klanten belangrijk vinden met betrekking tot hun financiën, is de reden waarom Willem werkzaam is in de financiële dienstverlening. Januari 2017 is Willem begonnen bij QP Advies. De werkzaamheden van Willem bestaan uit het adviseren van particulieren op het gebied van hypotheken. Hierbij geeft hij inzicht in de toekomstige maandlasten en adviseert hij of de maandlasten betaalbaar blijven binnen de wensen en doelstellingen die een klant heeft.
achtergrond