tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Annemarie van der Plas

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.
Na het behalen van het VWO-diploma aan het Pieter Groen College heeft zij een werk- en leerproject gevolgd bij Rabobank Katwijk.  Het werken in de financiële sector beviel goed en na het project is zij bij Rabobank Katwijk gebleven. Daar heeft zij verschillende afdelingen commercieel en administratief ondersteund.

Bij QP Advies bestaan haar werkzaamheden uit het ondersteunen van de adviseurs, het adviseren van schadeverzekeringen en het begeleiden van schadetrajecten.

Graag bouwt ze een prettige, langdurige samenwerking met u op, zodat u ook in de toekomst  op haar kunt rekenen.
achtergrond