tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Diana van Beelen

QP Advies is in 2005 opgericht door Jaco van der Plas en Mireille Quatfass. Nadien is het team uitgebreid met Diana van Beelen (2006), Teun Ouwehand (2007), Annemarie van der Plas (2010) en Petra Westgeest (2011). Jaco van der Plas, Diana van Beelen en Teun Ouwehand zijn Financieel Planner en worden ondersteund door Assistent Financieel Planners Mireille Quatfass, Annemarie van der Plas en Petra Westgeest.

Onze missie is onze klanten te begeleiden en adviseren tijdens en na het nemen van belangrijke financiële beslissingen gedurende hun leven door het geven van kwalitatief onafhankelijk financieel advies, waarbij vertrouwen, klantbelang en deskundigheid voorop staan.

Maak kennis met ons team door op de foto's aan de rechterzijde te klikken.

Na het behalen van haar VWO-diploma aan het Andreascollege in Katwijk is Diana Bedrijfskunde gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens de studieperiode is zij in contact gekomen met QP Advies. Na anderhalf jaar in een ondersteunende functie gewerkt te hebben, is Diana na het afronden van haar studie in 2008 toegetreden als vennoot bij QP Advies. Vervolgens heeft zij in 2009 de opleiding tot Erkend Hypotheekadviseur en in december 2010 de opleiding tot Financieel Planner (FFP) met succes afgerond.

Haar werkzaamheden bestaan uit het adviseren van particulieren, ondernemers, directeur grootaandeelhouders en vrije beroepers (accountants, medici, advocaten etc.) op het gebied van financiële planning hypotheek, en pensioen. Daarnaast ondersteunt zij Jaco van der Plas bij het bepalen van het beleggingsbeleid, het opstellen van investeringsadviezen  en de begeleiding van het vermogen van cliënten.

achtergrond