tel 071 40 102 10 • info@qp-advies.nl

Uitnodiging informatieavond

Uitnodiging informatieavond: FinanciŽle Planning en uw vermogen in 2017


Uitnodiging informatieavond: FinanciŽle Planning en uw vermogen in 2017
Op woensdagavond 12 oktober organiseert QP Advies in samenwerking met Verhees Notarissen een informatieavond. In 2017 verandert de overheid wederom een aantal belangrijke zaken omtrent de belastingheffing over uw vermogen. Onder andere de berekening van de belasting over uw vermogen verandert en de schenkingsmogelijkheden worden uitgebreid.

Wilt u meer weten over hoe u op een verantwoorde wijze kunt beleggen, of wilt u weten  wat de ruime schenkingsmogelijkheden in 2017 zijn? Of wilt u juist weten hoe u een financiële strategie kunt vaststellen die volledig is afgestemd op uw persoonlijke situatie en uw wensen en doelstellingen. Dan bent u van harte uitgenodigd voor deze avond.

U bent vanaf 19:30 welkom op locatie “Het Strand” aan het Katwijkse strand. U kunt zich tot en met 5 oktober aanmelden door een mail te sturen naar info@qp-advies.nl onder vermelding van Informatieavond 12 oktober en uw naam en adresgegevens.

Sprekers op het seminar zijn Jaco van der Plas en Tea Mellema. Als vennoot bij QP Advies is Jaco van der Plas verantwoordelijk voor de Lifestyle en Financiële Planning en de Vermogensplanning aan de cliënten van QP Advies. Tea Mellema is notaris bij Verhees Notarissen en adviseert cliënten onder andere over het schenken en nalaten van vermogen.

Samenvattend:

Datum 12 oktober 2016
Locatie Het Strand, Boulevard Zeezijde 23, strandtent aan het Katwijkse strand ter hoogte van de Oude Kerk (Witte Kerk)
Programma:  
19:30 uur Ontvangst
20:00 uur Presentatie Jaco van der Plas
20:40 uur Pauze
21:00 uur Presentatie Tea Mellema
21:40 uur Gelegenheid tot vragen stellen bij een borrel
Sprekers Jaco van der Plas (QP Advies)
Tea Mellema (Verhees Notarissen)

We zien u graag woensdag 12 oktober aanstaande!


achtergrond